Vins Aviñó Celler Vilanova i la Geltrú Barcelona

3/11/2014 - El passat dijous 3 de juliol, els comerços de Sitges celebraren la Shopping Night, i Vins Aviñó hi aportàrem el nostre granet de sorra. Música, gent somrient, encuriosida, i tot de taules ben guarnides davant cada comerç formaven la mescla que es podia veure al llarg del carrer Jesús.

Conjuntament amb la Peixateria Rubí Vins Aviñó, oferirem ostres amb xarel·lo. Un excel·lent maridatge on la varietat per excel·lència del Penedès potencia l’incomparable sabor a mar de les ostres. Com que ens agrada fer les coses ben fetes, vam optar per tres interpretacions del xarel·lo:

Albet i Noya Clàssic 2013

Castellroig Vi de Terrer 2013

Torre del Veguer 2013

I no només això, la gent que es va acostar al nostre establiment també va poder degustar diversos còctels preparats de la casa Coppa: Mojito, Caipirinha, Margarita, Sex on the Beach i Pinya Colada.

Però més enllà de la degustació, valorem molt satisfets aquesta experiència, doncs el bon clima generat a la Shopping Night ens permeté un major acostament amb els clients. Element aquest, la proximitat, que forma part de l’ADN de Vins Aviñó des dels nostres inicis. Moltes gràcies Sitges!