Vins Aviñó Celler Vilanova i la Geltrú Barcelona

11/08/17

La prestigiosa pàgina web americana JamesSuckling.com ha puntuat amb bona nota alguns dels vins d’Albet i Noya. D’entre ells, destaquen el Reserva Martí 2009 i el Lignum Negre 2014, tots dos amb 92 punts.

Del Reserva Martí 2009, cupatge de Cabernet Sauvignon i Syrah, Suckling en destaca el seu "marcat caràcter especiat", així com també una "molt bona integració de la fruita madura i els tanins". Del Lignum 2014, l’ex col·laborador de Parker n’ha valorat la seva frescor tot i tractar-se d’un vi madur amb 12 mesos de criança en fusta.

Pel que fa als escumosos, Suckling ha valorat amb 91 punts el Brut Nature Efecte, un Clàssic Penedès elaborat amb Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Chardonnay, amb més de 30 mesos de criança i del qual en destaca el seu “delicat caràcter de poma i pera”.

Els blancs Xarel·lo Curiós, 3 Macabeus i El Fanio també han superat la barrera dels 90 punts en la publicació americana.

James Suckling és ex redactor de Wine Spectactor i ha treballat durant molt anys al costat de Robert Parker. És considerat un dels crítics de vins i cigars més influents del món.

Notícia original publicada al web d'Albet i Noya