Vins Aviñó Celler Vilanova i la Geltrú Barcelona
El Reserva Martí 2011 d’Albet i Noya s’ha penjat una medalla d’or al concurs internacional Mundus Vini d’Alemanya. El vi, elaborat amb un cupatge de Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon i Ull de llebre, i amb més de dos anys de criança en bóta nova i 4 en ampolla, s’ha convertit, a més, en el vi del Penedès més ben valorat del concurs. 

Albet i Noya elabora des de 1994 aquest vi ecològic i de llarga criança que va ser creat en motiu del naixement de Martí Albet Esteve, quarta generació del celler penedesenc i les mans del qual han quedat impreses a l’etiqueta fins a dia d’avui. El Reserva Martí va ser el primer vi de cupatge que va elaborar Josep Maria Albet qui explica “el vaig dedicar al meu fill perquè també va ser també el primer cupatge (i darrer) que vam fer amb la seva mare”. L’última anyada del vi, la 2009, va rebre també nombroses medalles d’or en certàmens com Decanter, Gilbert&Gaillard, Millésime Bio o Vinum Nature. 

 Els premis Mundus Vini es van crear fa 16 anys des de l’editorial alemanya Meininger Verlag, especialitzada en publicacions del sector vitivinícola. En total, s’han avaluat 4.300 vins de 24 països i s’han repartit 16 medalles de gran Or, 703 d’Or i 1.001 de Plata.

*Notícia original: Albet i Noya http://noticies.albetinoya.cat/2017/09/reserva-marti-2011-medalla-dor-al.html