Vins Aviñó Celler Vilanova i la Geltrú Barcelona
Vins Aviñó Celler Vilanova i la Geltrú Barcelona
Vins Aviñó Celler Vilanova i la Geltrú Barcelona
Vins Aviñó Celler Vilanova i la Geltrú Barcelona
Vins Aviñó és una empresa familiar dedicada al món del vi, que va néixer el 1946 a Vilanova i la Geltrú com a majorista de vi a granel de de la mà del meu pare (el Magí del vi), com se’l coneixia.

El magatzem històric, emmarcat amb grans porticons de fusta i recordat per les seves tines de 30.000 litres, el renovem l’any 2000, transformant-lo en botiga al detall amb l'objectiu d'ampliar els seus serveis i traslladem l’activitat de major a una nau. L’any 2010 creixem, i obrim una botiga a Sitges.

Actualment treballem al detall i al major, oferint servei i tracte de proximitat a diferents establiments i locals de restauració de la comarca i rodalies. A les nostres botigues s'hi troba una selecció de més de 2500 referències entre vins, caves i licors. A més, també continuem venent vi a granel, sense perdre la nostra essència. També estem especialitzats en productes gurmet i disposem d'una àmplia gamma de complements pel vi, cocteleria i copes, entre d'altres.

Què ens fa diferents? Sobretot, l'aval de 67 anys d’experiència en el món del vi i els seus serveis. Som un equip de professionals entregats a una atenció personalitzada, amb assessorament personalitzat a cadascun dels nostres clients. I com no, també destaquen les nostres cuidades presentacions en els lots de regal.

A més de l'espai de botiga, disposem d'una aula de tast oberta a sessions per a grups, on periòdicament hi realitzem tallers de tast i maridatge amb l'objectiu d'apropar aquest món tan fascinant a tothom a qui desperti la curiositat. Per comprar vins, caves o licors, i també si es vol fer algun obsequi, entrar a Vins Aviñó és una garantia de sortir satisfet i encertar.